Η Εντυπωσιακή Επιτυχία του Άκη Πετρετζίκη

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι σαφώς ένας από τους πιο επιτυχημένους σεφ της γενιάς του. Ξεκίνησε από την τηλεόραση και το Master Chef, κερδίζοντας την πρώτη θέση στο διαγωνισμό μαγειρικής και απογειώνοντας με αυτό τον τρόπο την καριέρα του. Ωστόσο, δεν επαναπαύτηκε σε αυτή του τη βράβευση. Αντιθέτως, συνέχισε να εξελίσσεται και να πειραματίζεται. Έκανε ενδιαφέρουσες συνεργασίες με πρώην συμπαίκτες του στο παιχνίδι και συνεχώς δοκιμάζει νέα πράγματα στον τομέα της γαστρονομίας. Γιατί όμως ο Άκης Πετρετζίκης ξεχώρισε τόσο πολύ;

Είναι αλήθεια πως ο νεαρός σεφ γνωρίζει τρομερή επιτυχία στα εστιατόριά του, είτε πρόκειται για πρόχειρο φαγητό είτε για κάτι πιο εξεζητημένο. Ο προσιτός του χαρακτήρας, οι απλές συνταγές και οι κατανοητές τεχνικές φαίνεται πως αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας για τον Άκη Πετρετζίκη. Για να δοκιμάσει κάποιος τις δημιουργίες του δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψει υπέρογκα ποσά. Αντιθέτως, το φαγητό που σερβίρεται στα εστιατόριά του είναι εύγευστο, ποιοτικό και συνάμα οικονομικό. Ως αποτέλεσμα, γίνεται καθημερινά ένας μικρός χαμός για να μπορέσει κάποιος να εξασφαλίσει μια κράτηση.

Μέσα από τις τηλεοπτικές του εκπομπές, ο Άκης Πετρετζίκης κέρδισε αναγνωρισιμότητα. Πλέον είναι ένας από τους πιο διάσημους σεφ στην Ελλάδα, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Επιπρόσθετα, πρόκειται για έναν ελκυστικό άνδρα και αυτό διευκολύνει τη σχέση του με το κοινό. Ιδιαίτερα οι νέες γυναίκες φαίνεται πως του έχουν μεγάλη αδυναμία!

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει προχωρήσει σε σημαντικές συνεργασίες, ακόμη και με τον πασίγνωστο Τζέιμι Όλιβερ. Μέσα από αυτές έχει κερδίσει μοναδικές εμπειρίες, ενώ έχει καταφέρει να καθιερωθεί όχι μόνο στην εγχώρια γαστρονομική σκηνή. Φτάνει να δούμε αν θα χειριστεί αυτή την επιτυχία με σύνεση ή αν θα ξεκινήσει η κάθοδος, μετά από την τρομακτική επιτυχία που ήδη γνωρίζει. Από τα μέχρι τώρα βήματά του, ωστόσο, οι πιθανότητες γέρνουν προς την πρώτη περίπτωση… Άκης Πετρετζίκης, λοιπόν, ένας νέος σεφ με τεράστια δυναμική!